Tuğba Özay Çiftliği / Manavgat'taki yangında eski manken Tuğba Özay'ın da ... : Manavgat'ta bulunan çiftliği yanan tuğba özay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarında gözyaşları içinde yardım.

Tuğba Özay Çiftliği / Manavgat'taki yangında eski manken Tuğba Özay'ın da ... : Manavgat'ta bulunan çiftliği yanan tuğba özay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarında gözyaşları içinde yardım.. Ses sanatçısı onur akay, yakın dostu tuğba özay'ın sağlık durumu ve çiftliği ile ilgili bilgi verdi. Yangından çiftliği zarar gören eski manken ve oyuncu tuğba özay, sosyal medya hesabından yardım istedi. Antalya manavgat orman yangınında eski manken tuğba özay'ın çiftliği de yanarak kül oldu! Manavgat'ta bulunan çiftliği yanan eski manken tuğba özay, üzüntüden hastanelik oldu. Manavgat ta başlayan yangın silsilesi art arta gelen diğer yangın haberleriyle bizleri derinden üzdü.

Ünlü manken tuğba özay, manavgat'ta bulunan çiftliğinin yandığını gözyaşları ile açıkladı. Sosyal medya hesabından gözyaşları eşliğinde yardım isteyen eski manken tuğba özay, çiftliğinin yandığını ve sesinin duyulmasını istedi. Yangının olduğu bölgede eski manken tuğba özay'ın çiftliği de hasar gördü. Hastane odasından video yayınlayan özay, ben felç geçirdim arkadaşlar. Olaylardan etkilenen eski manken, hastanelik oldu.

Manavgat'ta çiftliği yanan Tuğba Özay felç geçirdi - Tele1
Manavgat'ta çiftliği yanan Tuğba Özay felç geçirdi - Tele1 from img.tele1.com.tr
Çok sayıda ev ve mahallenin yandığı antalya'daki manavgat'ta çiftliği tutuşan tuğba özay, gözyaşlarına boğularak yana yakıla yardım istedi. Yangında eski manken tuğba özay'ın çiftliği de zarar gördü. Eski manken tuğba özay'ın manavgat'ta bulunan çiftliği de zarar gördü. Çiftliğinin yanında çıkan yangın nedeniyle büyük panik yaşayan manken tuğba özay. Tuğba özay manavgat çiftliği yandı kül oldu! Özay, instagram hesabından paylaştığı videoda şu ifadeleri kullandı Tuğba özay sosyal medya hesabından çitliğimiz yanıyor, her yer yanıyor diyerek gözyaşları içinde yardım istedi. Yangının sıçradığı bölgede çiftliği bulunan manken tuğba özay ise dün akşamdan bu yana sosyal medya hesabından gözyaşları içinde video çekerek yardım istedi.

Çiftliği yanan özay, hastaneye kaldırıldı.

Olaylardan etkilenen eski manken, hastanelik oldu. Çiftliği yanan özay, hastaneye kaldırıldı. Tuğba özay sosyal medya hesabından çitliğimiz yanıyor, her yer yanıyor diyerek gözyaşları içinde yardım istedi. Tuğba özay, çektiği videoda yanıyoruz, nolur bütün devlet yetkililerine sesleniyorum. Ünlü manken tuğba özay'ın yangının bulunduğu bölgede bulunan çiftliği yandı. Manavgat'ta çiftliğinin yandığını söyleyen tuğba özay, daha sonra felç geçirdi. Tuğba özay, manavgat yangınından etkilenen isimler arasında yer aldı. Antalya manavagat yanıgınında çiftliği yanan tuğba özay sinir krizi geçirdiği anları paylaştı. Özay hastaneden görüntüsünü paylaşarak, ben felç geçirdim arkadaşlar. Yangında eski manken tuğba özay'ın çiftliği de zarar gördü. Manavgat'ta çıkan yangında çiftliği alevler içinde kalan tuğba özay, sinir krizi geçirdi. Manavgat'ta bulunan çiftliği yanan eski manken tuğba özay, üzüntüden hastanelik oldu. İlk uçakla antalya'ya giden tuğba özay, sosyal medya hesabından gözyaşlarıyla yardım istedi:

Tuğba özay sosyal medya hesabından çitliğimiz yanıyor, her yer yanıyor diyerek gözyaşları içinde yardım istedi. Manavgat'ta çıkan yangında çiftliği alevler içinde kalan tuğba özay, sinir krizi geçirdi. Büyüyen yangının çiftliğine ulaştığını öğrenen tuğba özay, manavgat'a gitmek üzere yola çıktı. Yangından çiftliği zarar gören eski manken ve oyuncu tuğba özay, sosyal medya hesabından yardım istedi. Ünlü manken tuğba özay, manavgat'ta bulunan çiftliğinin yandığını gözyaşları ile açıkladı.

Manavgat'ta Çıkan Yangında Çiftliği Yanan Tuğba Özay Felç ...
Manavgat'ta Çıkan Yangında Çiftliği Yanan Tuğba Özay Felç ... from www.egehaber.com
Hastane odasından video yayınlayan özay, ben felç geçirdim arkadaşlar. Yangının olduğu bölgede çiftliği bulunan eski manken tuğba özay'ın çiftliği de hasar gördü. Tuğba özay manavgat çiftliği yandı kül oldu! Büyüyen yangının çiftliğine ulaştığını öğrenen tuğba özay, manavgat'a gitmek üzere yola çıktı. Hastane odasından video yayınlayan özay, ben felç geçirdim arkadaşlar. Sosyal medya hesabından gözyaşları eşliğinde yardım isteyen eski manken tuğba özay, çiftliğinin yandığını ve sesinin duyulmasını istedi. Manavgat'ta bulunan çiftliği yanan tuğba özay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarında gözyaşları içinde yardım. Yangının sıçradığı bölgede çiftliği bulunan manken tuğba özay, sosyal medya hesabından video çekerek yardım istedi.

Özay, instagram hesabından paylaştığı videoda şu ifadeleri kullandı

Manavgat'ta bulunan çiftliği yanan tuğba özay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarında gözyaşları içinde yardım. Yangında eski manken tuğba özay'ın çiftliği de zarar gördü. Ses sanatçısı onur akay, yakın dostu tuğba özay'ın sağlık durumu ve çiftliği ile ilgili bilgi verdi. Bir video yayımlayan özay, ''çiftliğimiz yanıyor. Tuğba özay, manavgat yangınından etkilenen isimler arasında yer aldı. Manavgat'ta çiftliğinin yandığını söyleyen tuğba özay, daha sonra felç geçirdi. Özay hastaneden görüntüsünü paylaşarak, ben felç geçirdim arkadaşlar. Çiftliği yanan özay, hastaneye kaldırıldı. Ünlü manken tuğba özay'ın yangının bulunduğu bölgede bulunan çiftliği yandı. Manavgat'ta çıkan yangında çiftliği alevler içinde kalan tuğba özay, sinir krizi geçirdi. Yangının sıçradığı bölgede çiftliği bulunan manken tuğba özay, sosyal medya hesabından video çekerek yardım istedi. Özay, instagram hesabından paylaştığı videoda şu ifadeleri kullandı 29 temmuz 2021 perşembe saat:

Tuğba özay, sinir krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı. Büyüyen yangının çiftliğine ulaştığını öğrenen tuğba özay, manavgat'a gitmek üzere yola çıktı. Yangının sıçradığı bölgede çiftliği bulunan manken tuğba özay, sosyal medya hesabından video çekerek yardım istedi. Ünlü manken tuğba özay, manavgat'ta bulunan çiftliğinin yandığını gözyaşları ile açıkladı. Çiftliği yanan özay, hastaneye kaldırıldı.

Manavgat'taki yangında eski manken Tuğba Özay'ın da ...
Manavgat'taki yangında eski manken Tuğba Özay'ın da ... from img.piri.net
Tuğba özay sosyal medya hesabından çitliğimiz yanıyor, her yer yanıyor diyerek gözyaşları içinde yardım istedi. İlk uçakla antalya'ya giden tuğba özay, sosyal medya hesabından gözyaşlarıyla yardım istedi: Manavgat'ta bulunan çiftliği yanan tuğba özay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarında gözyaşları içinde yardım. Ses sanatçısı onur akay, yakın dostu tuğba özay'ın sağlık durumu ve çiftliği ile ilgili bilgi verdi. Eski manken tuğba özay'ın manavgat'ta bulunan çiftliği de zarar gördü. Yangından eski manken tuğba özay'ın çiftliği de zarar gördü. Büyüyen yangının çiftliğine ulaştığını öğrenen tuğba özay, manavgat'a gitmek üzere yola çıktı. Tuğba özay, sinir krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı.

29 temmuz 2021 perşembe saat:

Ünlü manken tuğba özay, manavgat'ta bulunan çiftliğinin yandığını gözyaşları ile açıkladı. Sosyal medya hesabından gözyaşları eşliğinde yardım isteyen eski manken tuğba özay, çiftliğinin yandığını ve sesinin duyulmasını istedi. Özay, gözyaşları içinde sosyal medya hesabından yardım çağrısında bulundu. Yangının sıçradığı bölgede çiftliği bulunan manken tuğba özay, sosyal medya hesabından video çekerek yardım istedi. Manavgat'ta bulunan çiftliği yanan tuğba özay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarında gözyaşları içinde yardım. Bir video yayımlayan özay, ''çiftliğimiz yanıyor. Ses sanatçısı onur akay, yakın dostu tuğba özay'ın sağlık durumu ve çiftliği ile ilgili bilgi verdi. Antalya'nın manavgat i̇lçesi'nde makilik alanda çıkan yangında 5 dönümlük alan zarar gördü. Tuğba özay sosyal medya hesabından çitliğimiz yanıyor, her yer yanıyor diyerek gözyaşları içinde yardım istedi. Yangının olduğu bölgede çiftliği bulunan eski manken tuğba özay'ın çiftliği de hasar gördü. Manavgat'taki yangından eski manken tuğba özay'ın çiftliği de zarar gördü. Hastane odasından video yayınlayan özay, ben felç geçirdim arkadaşlar. İlk uçakla antalya'ya giden tuğba özay, sosyal medya hesabından gözyaşlarıyla yardım istedi:

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama